Skip to main content

El Centre del Carme somriu a les Falles

Categories: exposició.

Nou

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

I ens convida a veure el got mig ple en un any en què als carrers no hi haurà pólvora ni una multitud expectant perquè arribe la cremà.

 

Així, aquest centre cultural celebra les Falles d'una manera alternativa donant espai a dos exposicions dels responsables de les falles municipals d'enguany: l'artista urbà Dulk i els artistes fallers Ceballos&Sanabria.

 

«Rondalla del fang» és una experiència immersiva que connecta simbòlicament la sostenibilitat ambiental amb la falla municipal d'enguany.

 

Així, Antonio Segura (Dulk) difon el seu missatge a través del format típic de conte valencià en un metarelat que presenta un viatge a l'Albufera sota la visió crítica, compromesa i actual de l'artista.

 

«El somriure de les Falles» és el títol de l'exposició de José Luis Ceballos & Francisco Sanabria, encarregats enguany per 11a vegada de realitzar la falla municipal infantil.

 

Aquesta mostra recull temàticament i cronològicament la trajectòria d'aquests mestres que posen en valor el seu treball per primera vegada en un centre d'art contemporani.

 

L'entrada a l'exposició és gratuïta i ací pots consultar més detalls.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te