Dia Mundial del Turisme #WTD2019

Plaça de l'Ajuntament
no te pierdas

El 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme i València el celebrarà en gran.

La Plaça de l'Ajuntament serà el centre de l'acció, amb un variat programa d'activitats des de les 10h00 fins a les 19h00. Tots esteu convidats!

Al matí, podràs gaudir de balls típics valencians amb música de dolçaina i tabalet (d'11.00 a 13.00 h.), i fer-te fotos amb una parella vestida amb els vestits tradicionals. No t'oblides de compartir-les!

També hi haurà degustacions gratuïtes d'orxata i podràs portar-te un imant amb la teua foto impresa sobre algun dels llocs més emblemàtics de València. I, si vols veure'ls en persona, apunta't a una d'aquestes rutes guiades:

En castellà:

  • Ruta centre històric en castellà: a les 10.00 h. i a les 17.00 h. des de la Llotja, l'Ajuntament i el Palau del Marqués de Dosaigües. Reserva la teua plaça enviant un email a valencia@guiasoficialescv.com

En anglés:

  • Ruta artesans: a les 11.00 des del punt mòbil d'informació turística de l'esplanada de la Plaça de l'Ajuntament.
  • Ruta de la ceràmica: a les 11.00 des del punt mòbil d'informació turística de l'esplanada de la Plaça de l'Ajuntament.
  • Ruta arquitectura: a les 11.00 des de la porta del Museu Faller (Plaza Montolivet, 4).

Aquestes tres visites podran reservar-se des de qualsevol de les oficines de turisme a partir del dimecres 25 de setembre.

Vols més? Per a acabar la festa està previst un flash mob a les 18h00. Aprèn-te els passos en el tutorial i uneix-te al ball. Us esperem!

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 21-09-2020al 27-09-2020
Preu: 
 

Gratis