El Dalí més desconegut a la Fundació Bancaixa de València

Centro Cultural Bancaja
no te pierdas
Zona turística: 
Categoria: 
Exposició

«Dalí. Litografías de los excesos pantagruélicos».

Aqueix és el nom d'aquesta exposició que recull la sèrie de 25 litografies realitzades per l'artista Salvador Dalí sobre el cicle «Gargantúa y Pantagruel» de François Rabelais, editat per Richard Breton al París de 1565.

La Fundació Bancaixa és l'encarregada d'acollir aquesta mostra que pots visitar fins al 28 de març. Una cita indispensable per a acostar-te a una de les facetes menys conegudes de Dalí, la d'il·lustrador.

Dalí va realitzar aquestes litografies sobre paper japonés, representant en elles una galeria de personatges absurds i fantàstics que es mouen entre la caricatura i la farsa, fruit de la seua singular visió del món.

L'exposició inclou a més documents, objectes, retallades de premsa, la reproducció d'algunes imatges i publicacions, així com tres peces audiovisuals sobre Dalí que situen aquest treball en el context personal de l'artista.

Pots adquirir la teua entrada en taquilla pel preu gens escandalós de 5€, que a més et dona accés a la resta d'exposicions vigents en la Fundació.

I si no et vols perdre detall, reserva la teua visita guiada en visitasguiadas@fundacionbancaja.es.

Ací tens més informació.

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 22-12-2020al 28-03-2021
Preu: 

Entradas a 5€.

Com arribar

Autobús: 
4
6
8
9
10
11
16
26
28
31
32
70
71
81