Concerts de Berklee València

Sala Jerusalem, Palau de les Arts i Fundació Bancaixa
VALORACIÓ: 
destacado
Categoria: 
Música

Sabies que València té la sort de ser la seu europea de Berklee, la millor escola de música del món? Si visites la ciutat en els pròxims mesos, tu també estàs d'enhorabona, ja que podràs veure als seus alumnes en acció en dos concerts especials en el Palau de les Arts i la Sala Jerusalem. No et perdes l'oportunitat!

Berklee als Arts: A propòsit de Elektra, 28 de gener a les 19:00h

La venjança, la salut mental, el dolor... Berklee ens porta en un viatge musical a través dels temes tractats en Elektra, un clàssic de la literatura grega, i la trajectòria emocional del seu protagonista. Descobreix la vigència de la mitologia grega a través de la música contemporània. Concert gratuït. Més informació a.

Berklee Showcase XII, Sala Jerusalem, 16 de gener a les 21:00h

Descobreix nous talents i gaudeix de la millor música en viu en una nit de concerts interpretats per alumnes del campus de Berklee. La 12a edició del Berklee Showcase comptarà a més amb una sessió de la cantant, compositora i productora americana, Patrice Rushen. Entrada gratuïta. Més informació ací.

Concerts a la Fundació: Global Jazz, 7 de febrer a les 20:00h

No oblides que, tots els divendres fins a abril, també pots gaudir de la música dels estudiants de Berklee en la Fundació Bancaixa. Aquesta sessió inclou un repertori global que reflecteix diferents cultures. Entrada: 2€. Més informació ací.

Berklee a Les Arts: un viatge del clàssic al contemporani, 28 de febrer a les 19:00h

Concert inspirat en l'òpera de Rossini, Il Viaggio a Reims, que s'estrena en Els Arts el 29 de febrer. Entrada gratuïta.

Berklee a Les Arts: el flamenc com a art contemporani i viu, 15 de març a les 19:00h

Com a preludi del cicle Els Arts és Flamenc, els estudiants de Berklee ofereixen un concert que celebra l'evolució del cant flamenc. Entrada gratuïta.

Interest data

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 01-01-2020al 15-03-2020
divendres
Preu: 

Les Arts / Sala Jerusalem: gratis

Fundació Bancaixa: 2€