Commemora el Dia del Patrimoni Mundial visitant la torre de la Llotja

Categories: festes i tradicions.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

L'ajuntament ofereix visites guiades gratuïtes a aquesta joia històrica de València

L’any 1996, la Llotja de la Seda, també coneguda com la dels Mercaders, va ser proclamada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hui dia, continua sent l'únic monument de la Comunitat Valenciana que gaudeix d'aquesta distinció.


Per això, per a celebrar el Dia Internacional del Patrimoni Mundial, l'ajuntament ha organitzat unes visites guiades a la torre d'aquest edifici emblemàtic.
 

Així, els dies 16, 23 i 30 de novembre i el 7 de desembre, la ciutadania té l'oportunitat de recórrer aquesta part de la Llotja que no sempre roman oberta.
 

Els passes duren uns 30 minuts aproximadament. Les sessions en valencià i castellà són a les 10.30 h, a les 12.30 h i a les 13.30 h. Si prefereixes realitzar l'activitat en anglés, tria l'opció de les 11.30 h.
 

T'animes a visitar aquesta joia de l'arquitectura valenciana?
 

És molt fàcil.
 

Tan sols has de trucar al 96.208.41.53 per a inscriure't. Les reserves són gratuïtes, però l'aforament és limitat, així que no t'adormes ;)
 

Enguany, vine a la torre de la Llotja i celebra el Dia Internacional del Patrimoni Mundial d'una forma d'allò més original.

Obtenir ruta