Cicle estiuenc de concerts amb Nits Voramar

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Rozalén, Vetusta Morla o The Pretenders encapçalen el cartell d'este festival en la Marina de València

La programació musical de les nits estivals de València s'amplia amb el naixement de Nits Voramar, un cicle de concerts amb artistes nacionals i internacions en La Marina de València, un enclavament privilegiat al costat de la mar en el qual a més es podrà gaudir d'una variada proposta gastronòmica que completarà l'experiència musical.

Artistes de Nits Voramar

 
Diumenge 16 de juny - The Pretenders i Seguretat Social

Viatge al passat amb Seguretat Social i el seu àlbum "Introglicerina"

José Manuel Casañ, líder del grup Seguretat Social i defensor del projecte fins a l'actualitat, s'unix de nou amb la formació que va gravar el mític àlbum "Introglicerina" per a rendir-li un merescut homenatge. Rescaten de nou aquelles cançons per a donar forma en directe a un disc que unia rotunditat, actitud i cançons solvents per a continuar sonant sincer i visceral. Amb l'energia i il·lusió de quatre amics que es tornen a reunir després de tants anys per a donar-se un gran festí. Això sí, amb l'experiència que atorguen els anys.

The Pretenders: el retorn d'una llegenda

L'àlbum debut homònim de *The *Pretenders va ser llançat en 1980, presentant èxits com “*Brass *in *Pocket” primer gran “*hit” de la banda, convertit ja en un clàssic, que va aconseguir el número u en les llistes del Regne Unit. La carrera de la banda va continuar ascendint, imparable, quedant marcada per èxits indiscutibles com “*Back *on *the *Chain *Gang”, “I’*ll Estand *by *You” o “Don’t *get em *wrong”. *Chrissie *Hynde, al llarg dels anys, s'ha destacat no sols com una virtuosa compositora i vocalista, sinó també com una figura tremendament influent en l'escena musical, reconeguda pel seu estil únic i la seua habilitat per a fusionar el rock amb influències diverses. 

En 2023, *The *Pretenders s'embarca en una gira mundial on, a més de presentar cançons inèdites incloses en l'àlbum “*Relentless” i èxits de sempre, demostra que l'extraordinari  poder del seu xou continua captivant al públic. El 16 de juny en *Nits Voramar, els assistents podran viure esta experiència musical en directe.

 

Divendres 21 de juny - Rozalén i Pep Gimeno Botifarra

Rozalén i les seues noves cançons en directe

Rozalén és una de les principals veus de la nova cançó d'autor. Amb cinc treballs editats, ha captivat a públic i crítica a parts iguals. En el seu haver acumula distincions tan importants com tres Discos d'Or, tres de Platí, un Goya, el Premi Nacional de Músiques Actuals 2021, tres nominacions als Latin Grammy o la Placa al Mèrit Professional de Castella-la Manxa.

És una de les artistes de major èxit en directe, congregant a milers de seguidors en cadascun dels seus concerts. A més, és una important activista social, defenent amb la seua música els drets de les minories i comunitats més desfavorides. Sobre l'escenari, sempre està acompanyada per Beatriz Romero, intèrpret de llengua de signes. D'esta manera, defén un espectacle inclusiu i dirigit a tothom.

Pep Botifarra amb el seu nou disc

Pep Gimeno ‘*Botifarra’ presenta el seu nou disc i espectacle, ‘*Ja veu l'aire’, una recopilació de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions en el CD de Maria Arnal, Noelia Llorens ‘*Titana’, Carmen París i Judit *Neddermann.
L'àlbum compta amb 14 cançons, entre els quals es poden trobar temes de melodies tradicionals i cants de magatzem i de treball, que s'han complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l'actualitat i aportar-los una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d'arrel tradicional. 

 

Dissabte 22 de juny - Vetusta Morla + Tenda

Vetusta *Morla és el grup musical *españ*ol de pop rock dt.́s important dels ó*ltimos *añus. Des de la seua formació ha cridat l'atenció pel seu poderós directe, destacant per la contundència del seu so, la *precisión de la seua *interpretación i la seua *comunión amb el *pú*blico, fent que els seus concerts siguen autèntics esdeveniments en cadascuna de les places en les quals se celebren.

El cicle col·labora amb la *Associació valenciana *Àmbit, organització que porta 30 anys treballant en la reinserció de col·lectius vulnerables, especialment amb problemes de salut mental. Part de la recaptació del got eco reutilitzable utilitzat durant *Nits Voramar es destinarà a este projecte.

Nits Voramar festival música Valencia
VULL COMPRAR ENTRADES

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  16-06-2024

 • A:

  22-06-2024

 • Informació dels horaris

  16 de juny, 20.30 h

  21 de juny, 21.00 h

  22 de juny, 21.30 h

 • Lloc

  Marina Norte - La Marina de València

 • Preu

  Des de 39 €

COM ARRIBAR

Recinto Eventos Marina Norte, Valencia, España

Obtenir ruta

Informació d'interés

19 Fri
33º 23º