10 Sentits, el festival més espectacular de les arts vives

Categories: festival urbà.

Sota el lema PorLaCultura, el Festival 10 sentits torna a València amb una trobada de les arts vives que reclama la conservació de la cultura com un recurs humà inestimable. Dansa, teatre, música, cinema, literatura, arts visuals i arts plàstiques ompliran diversos espais de la ciutat entre el 3 i el 18 de maig.

Sadeck Waff: Explorant la geometria del moviment 

L'edició s'inaugurarà el 3 de maig amb una obra inèdita del coreògraf francés Sadeck Waff. Conegut per les coreografies hipnòtiques i geomètriques que van sorprendre al públic en la clausura dels Jocs Paralímpics de Tòquio, Waff arribarà a València amb una creació única produïda al costat de ballarins locals.

El coreògraf de la sincronització juga amb els braços per a crear fascinants espectacles grupals en els quals s'integren composició, moviment i llum. Mira el que ha fet altres vegades: 


Anne Teresa de Keersmaeker: Revolucionant la dansa contemporània

El Teatre Principal acollirà la primera representació a València de "Fase, four movements to the music of Steve Reich", una obra emblemàtica de la ballarina belga Anne Teresa de Keersmaeker. Esta composició, que va desafiar els límits de la dansa contemporània en 1982, es presenta el 4 de maig, explorant la interacció entre la música minimalista de Steve Reich i el moviment coreogràfic innovador de De Keersmaeker.


Sparks, la imaginació dels xiquets

El Teatre El Musical acull el 10 i 11 de maig el projecte Sparks, un exercici d'interpretació corporal dissenyat per l'artista multidisciplinària italiana Francesca Grilli. Es tracta d'una *performance en la qual xiquets i xiquetes entre 8 i 12 anys lligen les mans dels participants per a endevinar el seu futur. *Sparks  busca acostar una visió única del món que només pot sorgir de la ment de xiquets i xiquetes, portadors temporals de poders màgics.


Més programació

El Festival 10 Sentits contempla també peces i activitats per a públic infantil i juvenil, que inclouen tallers, una exposició de dibuixos o un parell d'espectacles de dansa. 

Tota la programació pot consultar-se en la web oficial

Més informació i entrades

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    03-05-2024

  • A:

    18-05-2024

Informació d'interés

21 Fri
28º 19º