Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  València Accessible /

Vagarejant

vagarejant

 

VAGAREJANT

aeroport

Un dels projectes prioritaris de l'Ajuntament de València és el de la supressió de barreres urbanístiques en la ciutat per tal d'aconseguir una ciutat per a tots. L'existència de 6.237 rampes per a absorbir el desnivell entre vorera i calçada, l'eliminació d'escocells o albellons, el paviment especial en semàfors i passos de vianants o l'existència de semàfors acústics possibiliten que persones amb discapacitats físiques puguen passejar i gaudir de l'ambient dels carrers d'una ciutat que, a poc a poc, es col·loca al capdavant de l'accessibilitat.

No obstant, hem d'aclarir que encara queda treball per realitzar en el casc històric. Si es vol gaudir del sabor més anyenc de la ciutat i passejar pels sinuosos i estrets carrers del casc antic, tant vianants com persones amb mobilitat reduïda, com conductors de vehicles han de circular per la mateixa via. Una situació que tots compartim i hem aprés a respectar.
TURISMO VALENCIA no es fa responsable de la informació facilitada pels establiments particulars respecte a la seua accessibilitat.
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)