Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  València Accessible /

A l´Aire Lliure

A l´Aire Lliure

 

A L'AIRE LLIURE

 

València és una ciutat a la qual, per l'amabilitat del seu clima i el caràcter obert dels seus habitants, li agrada viure a l'aire lliure. Pot presumir de nombrosos parcs i jardins. Extenses zones verdes que, a més d'embellir el paisatge urbà, es convertixen en punt de trobada i lloc d’esbargiment per a tots els públics. Preparats degudament, permeten passejar i relaxar-se, mentre es descobrixen les nombroses fonts, escultures, pèrgoles i monuments que allotgen estos magnífics jardins

Parcs i jardins

Però si hi ha alguna cosa de la qual els valencians es mostren particularment orgullosos és de les seues meravelloses platges. La seua dotació d'equipaments i servicis permeten el seu ús i gaudi per part de les persones amb mobilitat reduïda. S'han instal·lat senyalitzacions, rampes, passarel·les especials fins a la vora, cadires amfíbies o zones de descans amb ombrel·les i mobiliari especial, cabina de vestuari, WC i dutxes amb cadira de bany.

Platges de València
TURISMO VALENCIA no es fa responsable de la informació facilitada pels establiments particulars respecte a la seua accessibilitat.
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)