Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Home / Fundació Turisme València /

Presentació

Presentació

El millor instrument de promoció al servici del sector turístic.

PRESENTACIÓ

València és una de les destinacions turístiques més dinàmiques dels últims anys. La ciutat té una oferta molt atractiva, apta per a tots els públics.

Combina història, tradició i modernitat d’una manera sorprenent. És una ciutat diferent, tradicional, nova, avantguardista, plena de contrastos. La seua arquitectura va des del segle I aC fins al disseny més futurista del segle XXI.  Les seues platges, banyades pel mar Mediterrani, a tan sols 15 minuts del centre de la ciutat, es troben junt a la Marina Reial Joan Carles I, un port esportiu i turístic a l'alça, dissenyat per a convertir-se en el més atractiu del Mediterrani.

A més, València s’ha convertit en un referent del turisme congressual així com de destí d’incentius.  La ciutat compta també amb una àmplia oferta mediambiental degut tant a la seua proximitat al paratge natural de l’Albufera, com per un pulmó verd situat en l’antic llit del riu Túria, que creua el nucli urbá d’est a oest. València és una ciutat plena de tot tipus d'esdeveniments i posicionada com una de les destinacions més completes del continent.

¿QUI SOM?

TURISMO VALENCIA és una Fundació sense ànim de lucre presidida per l’Ajuntament de València i en la que participen la Cambra de Comerç, Feria Valencia i la Confederació Empresarial Valenciana. A ella estan associades la pràctica totalitat de les empreses locals del sector turístic.

El nostre objectiu és la gestió estratègica i la promoció de la ciutat de València en el àmbit turístic amb un enfocament professional que combina l’interès públic i el privat.

Des de la seua creació en 1991, la Fundació ha contribuït a l'evolució turística de la ciutat, afavorint l’ocupació, el desenvolupament turístic i l’increment d’impacte econòmic, factors que han repercutit directament en el benestar de la societat valenciana.

¿QUÈ FEM?

·Realitzem i promovem investigació i anàlisi al voltant del turisme urbá.

·Generem notorietat de marca per a la ciutat de València en el món a través d'accions de:

• Màrqueting
• Comunicació
• Recolzament i difusió d’esdeveniments

·Creem i donem a conèixer les diferents línies de productes VLC als nostres clients actuals i potencials:

• Plans específics de productes VLC: VLC Meetings&Events, Creuers, Gastronomia, VLC amb Xiquets, VLC Espai Natural, VLC Excellence, VLC Shopping.

·Duem a terme anualment accions de promoció i comercialització de la destinació.

·Implantem i gestionem una xarxa d’oficines i servicis d’atenció al visitant en la ciutat i online.

• Tourist Infos
• Valencia Tourist Card
• Online
• Altres productes/servicis d’atenció al visitant

·Elaborem plans anuals d’actuació per mercats i, al seu torn, en plans estratègics a mitjà i llarg termini per a sistematitzar la gestió de la ciutat com a destinació turística urbana.

Fundación Turismo Valencia

Av. Cortes Valencianas, 41

46015 Valencia

visitvalencia@visitvalencia.com

www.turisvalencia.esTel. - 34 963 390 390 - 34 963 606 353

Fax. - 34 963 606 430

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)