Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Suggeriments VLC /

DESCOBRIX ELS TAPISSOS FLAMENCS DEL PATRIARCA

Suggeriments VLC

Ver más sugerencias
DESCOBRIX ELS TAPISSOS FLAMENCS DEL PATRIARCA
Fecha de publicación: 09/02/2017

La capella del Col·legi del Patriarca, un dels edificis renaixentistes més interessants de la ciutat, lluïx espectacular després de la restauració de quatre dels sis tapissos flamencs del segle XVI que la decoren. 


La restauració, realitzada per la Real Fàbrica de Tapissos, ha permés recuperar els colors que romanien ocults davall una espessa capa de brutícia i acumulació de fums dels ciris als què havien estat exposats durant segles.


Els tapissos pertanyen a una època d'esplendor de la tapisseria flamenca i es van fabricar en els millors tallers de Brussel·les. A la seua qualitat i estètica caldria afegir l'interés iconogràfic d'aquests draps, amb un gran paral·lelisme amb els què es troben a la catedral de Zamora o a l'exquisita sèrie de Patrimoni Nacional, adquirida per Isabel La Catòlica.


Els tapissos es poden veure amb l'entrada general al Museu i amb la visita guiada que també recorre el claustre, l'escala, l'església i el museu, amb obres d'El Greco, Juan de Juanes o Ribalta, i que pot reservar-se en http://patriarcavalencia.es/.


Per ambientar-se més en l'època, de dimarts a diumenge a les 9:30 i els dijous a les 18:30 h, l'església del Patriarca oferix misses en cant gregorià.

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)