Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Suggeriments VLC /

MERCADETS DE NADAL

Suggeriments VLC

Ver más sugerencias
MERCADETS DE NADAL
Fecha de publicación: 18/11/2013

El Nadal a València es viu al carrer. Nombrosos mercadets ocupen places, carrers i mercats per oferir a turistes i a locals des de joguets o complements nadalencs per decorar la casa, fins a productes artesanals com la ceràmica o el vidre.

El mercadet de Nadal més conegut és el que se situ al als voltants del Mercat Central, amb més de 60 parades, que obre des de l'1 de desembre fins al 6 de gener. Per altra banda, el Mercat de Reis, un dels més nombrosos, amb prop de 250 parades, i que es troba a un dels carrers adjacents del Mercat del Cabanyal, estarà obert del 3 al 6 de gener.

A la Fira d'Artesania d'ARTEVAL, a la Plaça de la Reina, al costat de la Catedral de València, es poden trobar productes artesanals, mentre que el Mercat de Colom comptarà amb activitats i amb diferents parades durant totes les festes. Parades de betlemistes, del 30 de novembre al 6 de gener, o la Fira d'Artesania PROA, entre el 13 de desembre i el 6 de gener, són només algunes de les propostes d'aquest singular edifici.

L'espai Las Naves, situat al carrer Joan Verdeguer, obrirà un any més el seu Christmas Space Festival, amb diverses propostes, com ara tallers per a xiquets i xiquetes, venda de productes artesanals i també recollida de joguets i aliments per als més desafavorits. El mercadet de Nadal romandrà obert del 20 a 24 de desembre, mentre que el de Reis es podrà visitar del 2 al 5 de gener.

La Ciutat de les Arts i les Ciències també posarà el seu mercadet nadalenc del 23 de desembre al 6 de gener, amb activitats per a xiquets i demostracions artesanals.

Vine a València i gaudeix del Nadal!

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)