Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què visitar a València /

Excursions voltants de València

Excursions voltants de València

Molt a prop de la ciutat es troben enclavaments culturals o naturals que poden completar el teu viatge a València. Ací tens set idees d'excursions per la contornada de València:

Horta de València: el gran jardí

Des de Puçol fins a les riberes de l'Albufera, l'Horta de València s'estén per una superfície d'unes 23.000 hectàrees que constituïxen un paisatge verd agrícola amb un ric patrimoni d'arquitectura rural. Des de València ix un carril bici que recorre tota l'horta a través de la Via Verda Xurra, un itinerari de 15 quilòmetres sobre una antiga línia fèrria des de la que contemplar enormes camps d'hortalisses, tarongers, barraques i el tradicional cultiu de la xufa, el tubèrcul amb què s'elabora l'orxata.

Horta de València: el gran jardí
El monestir del Puig: una excursió a l'època medieval

A pocs quilòmetres de la nostra ciutat en direcció nord, el monestir del Puig t'introduirà en l'atmosfera medieval de la conquista de València pel Rei Jaume I. El Saló Reial, la reproducció de l'espasa del rei, així com el Saló de Ceràmica són alguns dels atractius que es poden veure en les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme d'El Puig de dimarts a dissabte a les 10h, 11h, 12h, 16h i 17h, i els diumenges a les 12:00 h.

El monestir del Puig
Sagunt, cresol de cultures

Continuant cap al nord trobem el Castell de Sagunt, que domina una població repleta de vestigis del riquíssim passat d'aquestes terres, entre els que destaca el Teatre Romà i el Barri Jueu. Tots els monuments són d'accés lliure i entrada gratuïta.

Sagunt, cresol de cultures
Parc Natural de la Serra Calderona: naturalesa en viu

Molt a prop de Sagunt, a tan sols 25 Km de la ciutat de València es troba el parc Natural de la Serra Calderona, espai natural a la vora de la costa mediterrània que resulta de visita obligada per la seua flora, fauna i paratges naturals. Hi ha multitud de rutes, des de xicotetes sendes fins a grans senders per a experts muntanyencs.

Parc Natural de la Serra Calderona
Ruta del Vi valencià

13.000 hectàrees de vi conformen la Denominació d'Origen del Vi Valencià que ja s'exporta a més de 100 països. Tots els dissabtes, a les 10:00 h., ix des del carrer Xàtiva, al centre de València, el Bus del vi. Es tracta d'un autobús que et conduirà per la ruta del vi valencià i que inclou la visita i degustació en uns dels cellers de la denominació d'origen d'Utiel-Requena, un tour cultural i una menjar típic de la zona.

Ruta del Vi valencià
Manises, bressol de la ceràmica.

Més de 700 anys de producció ceràmica han marcat a la població de Manises. Al seu museu podràs veure obres realitzades als tallers d'aquesta localitat des del segle XIV fins a l'actualitat. La tradició ceràmica seguix viva a Manises i hui en dia poden visitar-se algunes de les fàbriques que continuen elaborant peces, on també es poden realitzar tallers artesanals. Més informació en www.avec.com

Manises, bressol de la ceràmica
Ruta dels Borja

El Palau Ducal de Gandia, el Castell de Xàtiva, el monestir de Santa Maria de Valldigna o el de Sant Jeroni de Cotalba són els principals punts d'interés de la ruta cultural que arreplega l'empremta històrica i arquitectònica de la família Borja durant més de 400 anys. A València, la catedral, la Universitat i el Palau de Benicarló, actual seu de les Corts Valencianes, són els vestigis que poden visitar-se per a iniciar o completar aquesta ruta.  

Ruta dels Borja
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)