Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què visitar a València / Museus a València /

Museus en el centre històric de València

Museus en el centre històric de València


En el cor de la ciutat, troba peces exemplars de l'art gòtic, modern i contemporani a través d'un recorregut pels seus museus.

Construït a mitjan segle XV, el Museu de la Seda de València és el millor lloc per a descobrir l'art de la seda, gràcies a l'ampli patrimoni conservat amb dos telers únics en funcionament, un viver de cucs o el Saló de la Fama amb paviment de ceràmica original del segle XVIII.

Les propostes artístiques més transgressores tenen el seu lloc en este espectacular edifici, exemple de l'arquitectura d'avantguarda que inunda la ciutat.

Transportar-se a l'època romana o àrab de la ciutat és el viatge en el temps que proposa este museu. Per mitjà de solucions avantguardistes, permet admirar restes d'assentaments de les distintes civilitzacions a València des de l'any 138 abans de Crist.

Lloc de magatzematge de blat en l'època musulmana de la ciutat, hui és una singular sala d'exposicions. Només per contemplar les seues pintures murals de caràcter popular al·lusives a l'entrada de blat en la ciutat i la seua arquitectura val la pena la visita.

Una extensa representació de la ceràmica espanyola i internacional, junt amb col·leccions d'arts decoratives, t'esperen al Palau del Marqués de Dos Aigües, edifici de gran interés arquitectònic per ser el millor exemple d'estil barroc a Espanya.

La major col·lecció de pintures d'Espanya després del Prado, on podràs contemplar obres de grans artistes com Sorolla, Goya o Zuloaga.

Es tracta d'una proposta cultural i museística de primera magnitud entorn de la modernitat, on gaudir de les millors exposicions de fotografia, il·lustració o cartell. Un espai que conjuga un recorregut des de la història i el pensament il·lustrat fins a l'avantguarda científica i arquitectònica.

Dedicada a la vida i obra del patró de València, va pertànyer a l'orde dels Dominics.

En el cor dels Jardins de Vivers es troba este museu, on podrà conéixer millor com han evolucionat els paisatges i els ecosistemes al llarg de la història evolutiva del nostre territori i la fabulosa mostra de paleontologia del quaternari d'Amèrica del Sud.

Reunix la major col.lecció privada del món d’este tipus de figures amb l’afany de difondre la història de València, d’Espanya i del món. Esta col.lecció privada, de quasi un milió de peces, està ubicada en un antic palau d’estil gòtic, prop de la Catedral de València.

INFORMACIÓ D'INTERÉS

- Plànol turístic ací >>

- Consulta la Guia turística de València ací >>

- Consulta la guia per al teu mòbil ací >>

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)