Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què visitar a València / Monuments a València /

Centre històric de València

Centre històric de València


València va ser fundada l'any 138 abans de Crist pels romans, que van establir el Fòrum en la plaça de l'Almoina, davall la qual s'ubica un museu on visitar els vestigis romans. Després dels romans van arribar els visigots a València, però l'any 714 es consolida en la ciutat el domini musulmà, que romandrà fins a l'any 1238, quan el Rei Jaume I els expulsa de la ciutat. Els àrabs deixen una empremta tan profunda que els seus mètodes de reg, les seues receptes o les influències de l'art, seguixen vigents.

Conoce Valencia, cuna de las arquitecturas Gótica, Barroca y Modernista
Valencia Gótica
Valencia Barroca
Valencia Modernista

Convertix-te en un verdader cavaller medieval i entra en la ciutat antiga travessant les seues portes d'accés de l'època. Ambdós torres són exemples de construccions militars del gòtic civil tardà i contribuïxen a donar a la ciutat un aspecte singular.

21 segles d'història en el cor de la ciutat, on trobaràs tresors patrimonials de diferents estils arquitectònics com la Plaça de l'Almoina, el Palau de la Generalitat, la Basílica de la Mar de Déu o la labor que cada dijous a les 12 del migdia, s'exercix en el Tribunal de las Aigües, reconegut per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Un dels edificis més representatius del gòtic civil a Europa, declarat per la UNESCO Patrimoni Històric de la Humanitat. Contempla la seua fatxada de pedra amb escultures i gàrgoles junt amb les perfectes proporcions de les seues portes i finestres.

És l'edifici més representatiu del barroc a Espanya, les seues parets alberguen el Museu Nacional de la Ceràmica, amb peces úniques que daten des de la prehistòria fins a Picasso. A més, en el seu interior es pot observar com vivia una família noble valenciana en el segle XVIII.

Un dels majors mercats d'Europa, ubicat en l'interior d'una joia de l'arquitectura premodernista. Sent les olors de l'horta, paladeja els productes mediterranis i disfruta de la gastronomia de la terra.

Un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat declarat Monument Nacional. Hui, rehabilitat i concebut com a espai lúdic i cultural amb les seues botigues, restaurants i cafeteries.

Edifici modernista i actual estació de ferrocarril de la ciutat. La inspiració de la seua fatxada en l'agricultura valenciana i les referències de la ciutat, et situaran entre la modernitat i la tradició, entre el local i el cosmopolita.

Integra dos construccions d'època i estil ben diferenciats: la Casa d'Ensenyança i la fatxada principal. Declarat monument historicoartístic de caràcter nacional gràcies a la riquesa dels documents de l'Arxiu i Museu Històric Municipal.

L'església de Sant Nicolau de Bari i Sant Pere Màrtir ha sigut recentment restaurada, eixint a la llum una mostra pictòrica que els experts han denominat com la 'Capella Sixtina' valenciana. És una de les primeres dotze parròquies cristianes de la ciutat de València després de la reconquista de Jaume I en 1238.

INFORMACIÓ D'INTERÉS

- Plànol turístic ací >>

- Consulta la Guia turística de València ací >>

- Consulta la guia per al teu mòbil ací >>

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)