Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què visitar a València / Bioparc València /

Què és Bioparc?

Què és Bioparc?

Leopardo en Bioparc Valencia
  “Un tros d'Àfrica a València”

El 28 de Febrer de 2008 va obrir les seues portes el nou Bioparc València. Este innovador parc zoològic, en el qual les barreres són pràcticament invisibles i els animals campen a pler, té una extensió de 100.000 metres quadrats i es troba situat al parc de capçalera de l'antic llit del riu Túria.

Este parc té la peculiaritat de traslladar al visitant totalment a l'hàbitat dels animals i no al contrari, com passa amb els zoològics tradicionals, és el concepte anomenat zoo-inversió.

El Bioparc té com a objectiu fomentar el respecte pels animals i conscienciar al ciutadà sobre la cura del medi ambient, comprometent-se amb l'educació i la conservació dels animals.

Lleopards, lèmurs, hienes, lleons, girafes, goril·les, rinoceronts, hipopòtams, porc espins, estruços, elefants, llúdries… conviuen entre ells en este món zoològic, que ofereix experiències emocionants en cada racó del parc i a cada minut.

 Al Bioparc podem trobar “Un tros d'Àfrica a València”. Bioparc mostrarà tota la fauna i la flora africana i els distints hàbitats que en ella cohabiten. Però Bioparc no es quedarà solament a Àfrica, ja que té projectat, en els pròxims anys, la seua ampliació en 20.000 metres per a dedicar part del Parc al Sud-est Asiàtic i Amèrica del Sud.

 

 

 
Compra ací les teues entrades Compra ací les teues entrades
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)