Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què fer a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què visitar a València / Bioparc València /

Els hàbitats de Bioparc València

Els hàbitats de Bioparc València

 

Al Bioparc es recreen fidelment diferents ecosistemes africans. Pots trobar diferents biomes i hàbitats com la Sabana, els Boscos de Madagascar i Àfrica Equatorial. La vegetació és autòctona de la zona que reprodueixen les zones bioclimàticas de cada àrea així com les rèpliques de grans roques, coves o baobabs gegants.

 

Sabana africana
En la Sababana africana ens trobarem els grans herbívors amb boscos d'acàcies i prats poblats de zebres, impalas, damaliscs, marabús, grues, girafes, rinoceronts blancs etc… però també la seua vida subterrània on el visitant podrà penetrar en el subsòl i veure els caus dels porcs formiguers i els termiters africans. En la zona del Kopje, un hàbitat de grans zones rocoses, habiten els feréstecs lleons, les mangostes ratllades, damans i aus exòtiques . Al palmeral podrem disfrutar de la companyia dels gegantescs elefants africans.

 

Àfrica Equatorial
És on major varietat d'ecosistemes i hàbitats diferents podem trobar a causa de la seua variada vegetació. En l'Àfrica equatorial podrem veure l'única recreació al món de la cova KITUM. En esta cova de més de 40 m els visitants podran observar entre les seues clivelles, una manada d'elefants que pasturen en un prat proper. A superfície de la cova, l'espessor del bosc equatorial serveix de recer a diferents espècies d'aus africanes.
Al “bai” o clar del bosc pantanós, les innombrables espècies es reuneixen per a ingerir el fang, descansar i socialitzar-se. Dues famílies de goril•les comparteixen el seu espai amb els mangabeis i els cercopitecoides, envoltats de ramats de bongos, búfals rojos i una piara de porcs senglars de riu. Als boscos que envolten el llac de fang, habiten dos emblemàtiques espècies, el lleopard i el ximpanzé. Després de recórrer el clar del bosc, trobarem altres primats com els drils, els talapoins i una altra espècie de cercopitecs. Un riu separa a estos micos de l'hipopòtam pigmeu i d'un grup de antílops sitatunga.

Madagascar

A l’illa de Madagascar trobem 7 especies diferentes de lèmurs i un centre d'interpretació dedicat a explicar els processos d'extinció que van ocórrer en l’illa de Madagascar durant el segle XVII. Allí s'exposen rèpliques a grandària natural de dos d’estos animals extingits, l'au elefant i el lèmur koala.

 
Compra ací les teues entrades Compra ací les teues entrades
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)