Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què fer a València /

Música i concerts a València

Música i concerts a València

 

Les nombroses bandes de música que existixen a quasi tots els barris i municipis propers a València, mantenen viva una tradició musical que es transmet de generació a generació, gràcies a la proximitat amb què els valencians viuen la música des que són molt menuts.

 

Si el foc és un element imprescindible de la festa valenciana, la música n'és un altre complement inseparable, lligat al caràcter i a la cultura dels valencians.

 

Però la música no es limita només a l'àmbit de les festes populars. València té sales d'audició i escenaris de tota mena que oferixen una programació selecta al llarg de l'any i per a la majoria d'estils musicals. Des dels grans concerts a l'íntim club de jazz, des de la música clàssica al flamenc.


D’entre totes les sales, auditoris i teatres, cal destacar el Palau de la Música, emblema i sinònim de l’interés per la música del poble valencià. Un interés que es multiplicà amb la inauguració del Palau de les Arts, ubicat a la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València.

 

Per a obtindre informació sobre la programació de concerts, consulte la secció AGENDA VLC

     
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)