Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home / 

Esdeveniments a València

Esdeveniments a València

1 / 37 - - - - -
Agenda de eventos de julio a septiembre
Descárgate la agenda de eventos de verano, con todo lo que se puede hacer en Valencia en los meses de julio, agosto y septiembre.
Data:  De julio a septiembre
Lloc:  Valencia
http://www.visitvalencia.com/Dcs/Agenda-verano-2017.pdf
BERKLEE ES GRADUA A VALÈNCIA
Berklee College of Music, l'escola musical de major prestigi internacional amb seu a Boston i a València, celebra el seu final de curs oferint un concert de graduació a l'aire lliure i gratuït a la Ciutat de les Arts i les Ciències. "La Nit de Berklee" reunirà alumnes i professors de Berklee València el dissabte 9 de juliol amb sorprenents interpretacions de gran qualitat.
Data:  Dissabte 9 de juliol a les 22 hores
Lloc:  Ciutat de les Arts i les Ciències
https://valencia.berklee.edu/concerts-and-events/la-nit-de-berklee-2016/
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS I NIT EUROPEA DELS MUSEUS
València se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus i la Nit Europea dels Museus que se celebren el 18 i 21 de maig, respectivament. Seminaris, música en directe, exposicions i visites guiades, els museus de la ciutat programen diverses activitats per commemorar aquesta data i acostar la cultura a tots els públics. Més informació en l'enllaç.
Data:  Del 18 al 21 de maig del 2016
Lloc:  Museus
http://www.turisvalencia.es/files/Dia-Internacional-MUSEOS-2016.pdf
EXPOSICIÓ: CAMINS DEL GRIAL
L’Almodí, situat junt a la Plaça de la Mare de Déu, acull “Els camins del Grial”, una exposició que mostra el recorregut del Sant Calze des de la celebració de l'Últim Sopar a Jerusalem al segle I d. C., fins a la seua arribada a València el 18 de març de 1437 de mans del rei Alfons el Magnànim. La mostra, dividida en diversos blocs, narra el pelegrinatge del Sant Calze fins arribar a la capital del Túria. També introduïx la temàtica de les relíquies, així com un apartat sobre els diversos tipus de calzes al llarg de la història. “Els Camins del Grial” s'endinsa igualment en l'evolució del Sant Grial, que va ser protagonista durant la pintura del Renaixement, retratat en diverses ocasions per distints mestres valencians com Joan de Joanes, entre altres. La copa va començar a ser venerada al segle XVI per Sant Joan de Ribera, arquebisbe de València, qui va instituir la festa del Sant Calze, que se celebra l'últim dijous del mes d'octubre. Des de 1916 la relíquia es troba a la Capella del Sant Calze, sent traslladada durant la Guerra Civil per salvaguardar-la, així com en 1959 quan es va portar a Sant Joan de la Penya, lloc en què va estar la copa abans d'arribar a València. El calze també va eixir de la capella durant els anys 1982 i 2006, quan va ser utilitzat pels papes Joan Pau II i Benet XVI per a celebrar l'Eucaristia, en una visita a Espanya i durant la V Trobada de les Famílies, respectivament. Acosta't i descobrix la misteriosa història del Grial.
Data:  Del 24 de març al 7 de juny de 2015
Lloc:  L'Almudí
www.elscaminsdelgrial.es
1 / 37 - - - - -
Encuentra más información sobre eventos en VLC en  Agenda VLC
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)