Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què fer a València /

Eixir de nit a València

Eixir de nit a València

Documento Sin titulo
L'agradable temperatura de València convida a eixir a sopar o a assistir a qualsevol de les múltiples opcions d'oci i de gaudi que oferix la ciutat: cinema, teatre, dansa, música... que juntament amb bars, cafeteries, restaurants, sales de ball, etc. configuren una variada oferta d'oci amb alternatives per a tots els gustos i nivells adquisitius. Totes elles, davall l'encís inconfusible de la "Lluna de València".
ZONES DE LA NIT VALENCIANA
CARME, LA DE SEMPRE
El barri del Carme, al nucli antic de la ciutat, s'ha consolidat com la zona més coneguda per a eixir de nit. Encara que en els seus inicis va ser una alternativa a altres zones, hui pots trobar gent de qualsevol tipus als carrers més antics de València.


RUSSAFA, L'ALTERNATIVA
És la nova zona d'oci de la ciutat. Pels carrers de Russafa s'alternen innovadors restaurants i bars. Un nou punt d’encontre per als més alternatius. Ací es produïx diàriament una fusió de tradició, cultura interracial, tapeig, jazz, rock… i tot el que et pugues imaginar en el barri més de moda.

ARAGÓ, L'ESTUDIANTIL
Entre l'avinguda d'Aragó i la Plaça del Cedre se citen els estudiants de la ciutat, incloent els nombrosos Erasmus que cada any ens trien per a realitzar els estudis fora del seu país. I és que continuem sent una de les ciutats espanyoles preferides pels estudiants europeus.


LA MARINA, LA MÉS CHIC
Al costat de la mar i quan comença el bon temps, la nit més chic està en la Marina Reial Joan Carles I. Quan arriba la nit la marina obri els locals a la nit. Una zona de luxe per a prendre les primeres copes escoltant com trenquen les ones.


Altres zones típiques de la nit valenciana on trobar locals d'oci, bars, pubs i restaurants són la plaça de Cánovas, la zona universitària de l'avinguda Blasco Ibáñez, la plaça d'Hondures, la plaça Xúquer i Joan Llorens.
La meua compraCARRO DE COMPRA (0)